Nog een nachtje slapen

Gisteravond konden we terug kijken op een inspannende dag maar we konden het toch niet laten om ´s avond de zon in het water van Laguno de Masaya te zien schijnen met een immer uit haar binnenste rokende moeder-aarde
Vandaag zijn we vanuit Masaya verder gereisd naar Managua, waar de in de loop van de ochtend zijn aangekomen. In ons basiskamp troffen we Carl die direct naar Managua was gegaan toen Steven en ik besloten Masaya te gaan bezoeken. Onderweg hebben we afscheid genomen van de vulkaan die we nog geruime tijd in het vizier hebben gehad.


Nog een nachtje slapen, morgen staat in het teken van mijn terugreis. Alhoewel mijn 2 compagnieros hier nog 2 weken kunnen blijven moet ik het veld ruimen. Jullie kennen dit, wel de plicht roept mij terug.
Opstaan, even bellen met thuis en uitgezwaaid zal worden door Carl en Stevan.


Adios mi amigos
In Managua hebben we met Carl onze belevenissen doorgenomen en hebben in de loop van de dag het Nationaal Arboretum (bomen verzameling) bezocht. Het stelt al met al niet erg veel voor waarna we zijn doorgelopen naar het Nationaal museum. Het is een mooi groot wit geplijsterd gebouw. Het geeft een klein zicht op het historische Nicaragua.